Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR

Fujifilm GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR

1031556
  • Makroobjektiv for Fujifilm GFX
  • Tilsvarer 95 mm
  • Kompatibelt med mellomringer for ytterligere forstørrelse
28 988 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

GF 120mm f/4 Macro R LM OIS WR
Mellomring MCEX-45G WR
Fremre objektivdeksel FLCP-72 II til GF 120mm
32 486 NOK

Fujifilm GF 120mm f/4,0 Macro R LM OIS WR

Macroobjektiv med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 95mm brennvidde, og er egnet for nærbilder som krever kort nærgrense.

Fordeler:

  • Tilsvarer 50mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

GF 120mm F4 R LM OIS WR Macro har en brennvidde tilsvarende 95mm (35mm format) og en maksimal forstørrelse på 0,5x (1:2). Objektivet består av 14 linseelementer i ni grupper inkludert tre ED-linseelementer for å minimere forekomsten av kromatisk aberrasjon, og for å produsere bilder av enestående kvalitet og vakker forgrunn- og bakgrunnsskarphet. Det fremfre linseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker, og lett å rengjøre. Objektivet tilbyr rask og stille autofokus, og beholder sin høye klarhet i alle avstander tkaket være en flytende fokusgruppe drevet av en lineær motor. Og med den kraftige bildestabilisatoren som kompenserer opp til 5-trinn forenkles håndholden fotografering i svakt lys.

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel FLCP-72
  • Bakre objektivdeksel RLCP-002
  • Solblender
  • Pose
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.