Kampanje

Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart

1022628
  • Normalobjektiv som tilsvarer 50mm
  • Værtett
  • Rask og nøyaktig autofokus
4 480 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

X-T30 COMPACT PRIMESSpar 2 000 kroner

Når du kjøper X-T30 (kit eller hus) får du 2 000 kroner rabatt på ett utvalgt objektiv fra Fujifilm. Klikk på "Les mer" for mer informasjon om kampanjen. Gjelder t.o.m. 31/7.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart
UV-filter L395 SMC 43 mm
Veske Lens Case Duo 5 grønn
5 038 NOK
Fujinon XF 35mm f/2 R WR Svart
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
UV-Filter 43mm PD WMC
4 788 NOK

Fujifilm XF 35mm f/2.0 R WR
Et kompakt og praktisk objektiv med høy bildekvalitet og rask autofokus. Den faste brennvidden, som tilsvarer 53 mm på fullformat gjør dette til et normalobjektiv som er anvendelig til svært mange motiver. Objektivet har ni linseelementer i seks grupper, inkludert to asfæriske elementer. Du får skarpe bilder selv på største blender, og med en vakker bokeh.

Leveres med solblender. 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.