Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM II Black til Leica M
Artikkelnummer: 1054160

Voigtländer 28mm f/2 Ultron Asph VM II Black til Leica M

Klassisk vidvinkelobjektiv med lyssterk blender

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Kompakt design mot forgjengerne
  • Enkelt og praktisk
  • 50 cm nærgrense for skarpe nærbilder
10 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Voigtländer VM Ultron 28mm f/2.0 er en lyssterk normaloptikk i retrostil med imponerende dybdeskarphet spesielt utviklet for Leica M-serien. Siden den er mer kompakt og lett i konstruksjonen, kan du enkelt ta den med deg på tur.

Fordeler

  • Imponerende dybdeskarphet
  • Kompakt konstruksjon
  • Lett og hendig
  • 50 cm nærgrense for skarpe nærbilder
  • 10 blenderblader sørger for pen bokeh

Kompakt konstruksjon

Ultron 28mm f/2,0-objektivet er mer kompakt og lettere enn forgjengerne. Den har også et innfelt grep for rask og intuitiv manuell fokusering.

Yter godt uansett lysforhold

Den tilbyr et bredt spekter av mulige bruksområder og gir bilderesultater med en imponerende dybdeskarphet, selv i vanskelige lyssituasjoner. De 10 blenderbladene sørger for en ekstremt tiltalende og pen bokeh. Skarpheten til objektivet er forbedret sammenlignet med forgjengeren, og den er også tilpasset kravene til moderne bildesensorer.

Godt nært hold

Men nærgrense på 50 cm kan du ta fine nærbilder med veldig god skarphet fra hjørne til hjørne og la motivet fylle opp hele bildet.

Lett og hendig

Med en vekt på kun 230g er den alltid en hyggelig følgesvenn som du enkelt tar med deg når du leter etter det spesielle øyeblikket.

Optimalisert for Leica M

Den er optimalisert for Leica M-kameraer, men kan også brukes på Fuji X-kameraer, Sony E og Nikon Z-modeller med adapter.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.