Leica M

Her finner du alle våre objektiver med Leica M-fatning, fra merker som blant annet Voigtländer og Zeiss. Leica M-fatningen ble introdusert i 1954, og objektivene passer til både film- og stillbildekameraer fra Leica. Objektivene er kjent for sin høye kvalitet, skarphet og kontrast, og alle objektivene har kun manuell fokus, noe som gjør dem til et populært valg for fotografer som ønsker full kontroll over fotograferingen. Vi har Leica M-objektiver for portretter, gatefotografering, makro og alt derimellom. Besøk oss i butikk eller ring ekspertene våre for å få personlig hjelp til å finne det objektivet som passer best for deg, eller handle direkte på nett.

Filtrering
  Viser 31 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen