Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

Leica Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH New

1025222
25 500 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Elmarit-M 28mm f/2.8 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 28 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som søker et smidig, lett objektiv optimalisert for gatefotografering.

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH er en kraftig linse deginet for daglig bruk på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Det slanke designet gjør det både tidløst og et velkomment tillegg til objektivoppsettet. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon, linsebluss og skygger - for rene, skarpe bilder i hele fokusomfanget. 

Designet er solid, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har en god vidvinkel, god fokuseringsavstand og høy lysstyrke - optimalisert for intensive bymiljøer, innendørsfotografering og øyenblikksbilder. Også utsrustet med 39mm filtergjenge.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.