Voigtländer VM 50mm f/2,0 APO-Lanthar Aspherical till Leica M
Artikkelnummer: 1050807

Voigtländer VM 50mm f/2,0 APO-Lanthar Aspherical till Leica M

Objektiv for deg som trenger den aller beste bildekvaliteten

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • To dobbeltsidige asfæriske elementer som forhindrer aberrasjoner
  • En 12-blads membran for tiltalende bokeh
  • Selective Aperture Control System for raffinert fokuskontroll
12 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Voigtländer 50mm / 1:2.0 APO-Lanthar aspherical VM setter en ny standard sammenlignet med Voigtländers tidligere serie og er rettet mot de brukerne som krever den aller beste bildekvaliteten og den høyeste oppløsningen for sitt fotografiske arbeid. To asfæriske elementer er innebygd både foran og bak på de 10 elementene, konstruksjonen med åtte grupper, og bidrar til å begrense sfæriske aberrasjoner og forvrengninger for forbedret skarphet og nøyaktig gjengivelse.

Fordeler:

  • To dobbeltsidige asfæriske elementer som støtter aberrasjoner
  • En 12-blads blender for en tiltalende bokeh-kvalitet
  • Selektivt blenderkontrollsystem for en raffinert fokuskontroll
  • Maksimal blenderåpning på f / 2.0 favoriserer arbeid i lite lys

Allsidig bruk med 12 blenderlameller

En 12-blads membran bidrar til en tiltalende ufokusert kvalitet når du arbeider med teknikker for liten dybdeskarphet. I tillegg bidrar en 12-blads blender til en attraktiv bokeh-kvalitet.

Selective Aperture Control System

Objektivet har manuellfokus med høy presisjon for raffinert fokuskontroll, og et selektivt blenderkontrollsystem som lar deg manuelt kontrollere blenderringen for jevn, stille eksponeringsjustering for å passe til videoopptak. I tillegg bidrar en 12-bladers blender til en attraktiv bokeh.

Enestående bilder uavhengig av lysforhold

Maksimal blenderåpning på f/2.0 gjør det enklere å arbeide i lite lys og gir deg også større kontroll over fokusposisjonen for selektive fokusapplikasjoner.

Leveres med:

  • Fremre og bakre linsedeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.