Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-20%

105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Nikon

Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Nikon

316350
  • Makroobjektiv for fullformatskameraer med avbildningsskala 1:1
  • Bildestabilisering letteregjør fotografering på nært hold og med lenger lukkertider
  • Avstandsskala gjør det lettere å stille manuell fokus
3 759 NOK4 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Ringlys LED Amaran Halo HN100 til Nikon
4 567 NOK5 507 NOK
105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Nikon
Veske pussepose i microfibermateriale
WR Protector Filter 62mm
4 397 NOK5 337 NOK

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro

Dette makroobjektivet gir en fantastisk optisk kvalitet og ytelse, slik at du kan fange opp de minste detaljer i høy kvalitet. Objektivet er utstyrt med Sigmas OS--funksjon (bildestabilisator) for å motvirke kameraristing ved håndholdt fotografering, noe som er ideelt både ved makrofotografering  når du må blende ned for å få en lavere dybdeskarphet, eller fotografering i dårlige lysforhold.

Objektivet er konstruert for fullformatskameraer, men også egnet for kameraer med APS-C-sensor. HSM-motoren gir en stille og rask autofokus, og de ni blenderlamellene gjør at du får en behagelig og myk uskarphet om du ønsker det. Objektivet har to stk s.k. SLD-linser som motvirker vanlige optiske feil, og forbedrer bildekvaliteten. Antirefleksbehandlingen i flere lag motvirker overstråling samt såkalte "flares", noe som innebærer at lys reflekteres mellom linsene. Objektivets optiske system kompenserer også for astigmatisme og sfærisk aberrasjon for en ekstremt høy optisk ytelse fra uendelighet til 1:1 makro.

Leveres med:

  • Objektivdeksel/beskyttelse
  • Adapter LH680-01
  • Solblender LH680-03
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.