Nikon F

Nikons objektiver med F-fatning har betegnelsen AF-S eller AF-P og passer til Nikons speilreflekskameraer, for eksempel D3500, D7500 eller D6. Tillegget DX indikerer at de passer til kameraer med APS-C-sensor, mens de øvrige er beregnet på Nikons fullformatkameraer. Hos oss på Scandinavian Photo finner du Nikons originale Nikkor-objektiver, samt objektiver med F-fatning fra blant annet Sigma, Samyang og Voigtländer. Kjøp Nikon F-objektiver direkte på nett med rask levering, eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen