Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art til Nikon
Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art til Nikon
Artikkelnummer: 1028997

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art til Nikon

12-24mm f/4 DG HSM Art til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Svært bred bildevinkel
  • Høy byggkvalitet
  • Avstandsskala og autofokus
19 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art leverer høy bildekvalitet og er bygd for å passe til dagens høyoppløste kameraer. Ultravidvinkelobjektivet har linseelementer av avanserte materialer med fokus på optisk ytelse som gjør at du får minimal fortegning og meget høy bildekvalitet helt ut i hjørnene. Zoomobjektivet passer utmerket for fotografering av landskap, arkitektur, hverdagsbilder, nærbilder for for deg som liker å leke med geometri.
  • HSM-motor for rask og lydløs fokusering
  • Asfæriske elementer og FLD-elementer i konstruksjonen
  • Værtettet

Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Med brennvidder fra 12-24mm i en fullformatzoom får du utrolig store bildevinkler som gir heftige perspektiver i bildene dine. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art har største blender på f/4 gjennom hele zoomområdet og gjør den lettere å bruke. Du kan bruke korte lukkertider for å fryse bevegelige motiv, uansett hvilken brennvidde du benytter.

Minimal fortegning

Objektivet har 16 linseelementer i 11 grupper og den optiske designen består av asfæriske glass samt FLD-elementer som gir riktig høy bildekvalitet. Både feilbrytninger og forteging minimeres over hele bildeflaten, og dette objektivet er ekstremt rettegnende. Rette linjer, helt ute i kantene er fortsatt helt rette.

Støv- og sprusikker konstruksjon

Objektivet har pakninger som beskytter fatningen mot støv og vann. De framre og bakre linsene har belegg som avstøter fett og dråper, slik at du kan bruke objektivet under fuktige forhold og i duskregn. Det er også lettere å holde linsene rene.

Kompatibel med Sigma USB-dock

Objektivet er kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Leveres med

  • Framre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen