-21%

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til Sony E

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN til Sony E

1044967
 • Optimert for speilløse systemkamera med Sony E-fatning
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
 • Fast lysstyrke igjennom hele zoomområdet
 • Holder for filter i bajonett enden
14 252 NOK17 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

14-24mm F2.8 DG DN til Sony E
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
14 490 NOK18 237 NOK
14-24mm F2.8 DG DN til Sony E
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringspenn Filterklear White
14 590 NOK18 337 NOK

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til Sony E

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN er et nyutviklet objektiv for speilfrie fullformatskameraer (fungerer like godt på APS-C kameraer). Dette innebærer at objektivet har fått et mer kompakt design, og gir en svært høy optisk prestasjon. Dette er objektivet for deg som fotograferer landskap, astrofotografi, interiør, arkitektur, filmer og tar action-/sportsbilder i spennende vinkler. 

Fordeler

 • Optimert for speilløse systemkameraer
 • Høyoppløst optikk som gir utmerket skarphet og detaljer
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Konstant lysstyrke gjennom hele zoomen
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
 • Bakre holder for filter

Optimert for speilløse systemkameraer

Objektivets registeravstand er optimert, ettersom det er utviklet for kun speilløse systemkameraer. Dette gir et mer kompakt design for optikken, sammenlignet med versjonene for speilreflekskameraer, enn tidligere. Dette objektivet gir deg høyoppløste og detaljrike bilder.

Vidvinkel gir deg store muligheter

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi deg en svevende følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs, der du ofte har begrenser plass, samt til arkitektur og interiørbilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildet, samt sportsbilder fotografert på nært hold for å få en intim og actionladd stemning i bildene. 

Fleksibelt med en zoom

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. I blankt kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig å raskt zoome inn for å redusere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14 mm, og på denne måten kan du beholde maksimal bildekvalitet. Zoomen gjør at du kan stå på samme sted men allikevel få ulike utsnitt.

Høy lysstyrke i alle moduser

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårlig lys, som f.eks. på natta eller i dårlig belyste i lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen når du zoomer inn, noe som virkelig gjør jobben din lettere i stressende situasjoner når du bruker kamera i manuell modus. 

Avansert optisk glass og Nano Porous Coating for maksimal bildekvalitet

Objektivet inneholder avansert optisk glass og en ny beleggsteknikk som heter "Nano Porous Coating (NPC)". Belegget gir objektivet bedre antirefleksegenskaper, beskytter mot riper og at overflaten blir til en viss del fukt og vannavvisende. I objektivet finnes det både FLD- og SLD-linser for å resudere kromatisk aberrasjon, strølys og gi bedre motlysegenskaper. Dette er en  viktig egenskap for et vidvinkelobjektiv, da det ofte kan være flere lyskilder i ett og samme ibilderute i kombinasjon tmed store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Rask autofokus med støtte for ansikts-/øyeprioritet

Dessuten muliggjør en trinnmotor en høyhastighets og stille AF-driverenhet. Fotograferingen er bekvem, med f.eks. ansikts-/øyeprioritet AF og ved filmopptak.

Objektiv for tøffe omgivelser

Objektivet har også en støv- og sprutbestandig struktur, sammen med et vann- og oljeavvisende belegg på linsens fremste overflate, for fotografering i tøffe miljøer. Det finnes ogås en AFL-knapp på objektivet for mer bekvem fotografering.

Bakre filterholder gir nye muligheter

Linsen levereres med en bakre filterholder der du kan montere filter ettersom den valgte frontlinsen ikke muliggjør montering av sirkulære filtere.

Leveres med

 • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN
 • Myk veske
 • Linsebeskyttelse

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.