Sigma 14-24mm F2.8 DG DN til Sony E
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN til Sony E
Artikkelnummer: 1044967

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN til Sony E

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til Sony E

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Optimert for speilløse systemkamera med Sony E-fatning
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
16 970 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonell vidvinkelzoom med høy lysstyrke til Sony E

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN er et nyutviklet objektiv for speilfrie fullformatskameraer (fungerer like godt på APS-C kameraer). Dette innebærer at objektivet har fått et mer kompakt design, og gir en svært høy optisk prestasjon. Dette er objektivet for deg som fotograferer landskap, astrofotografi, interiør, arkitektur, filmer og tar action-/sportsbilder i spennende vinkler. 

Fordeler

 • Optimert for speilløse systemkameraer
 • Høyoppløst optikk som gir utmerket skarphet og detaljer
 • Bred bildevinkel kombinert med høy lysstyrke
 • Konstant lysstyrke gjennom hele zoomen
 • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
 • Bakre holder for filter

Optimert for speilløse systemkameraer

Objektivets registeravstand er optimert, ettersom det er utviklet for kun speilløse systemkameraer. Dette gir et mer kompakt design for optikken, sammenlignet med versjonene for speilreflekskameraer, enn tidligere. Dette objektivet gir deg høyoppløste og detaljrike bilder.

Vidvinkel gir deg store muligheter

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi deg en svevende følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs, der du ofte har begrenser plass, samt til arkitektur og interiørbilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildet, samt sportsbilder fotografert på nært hold for å få en intim og actionladd stemning i bildene. 

Fleksibelt med en zoom

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. I blankt kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig å raskt zoome inn for å redusere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14 mm, og på denne måten kan du beholde maksimal bildekvalitet. Zoomen gjør at du kan stå på samme sted men allikevel få ulike utsnitt.

Høy lysstyrke i alle moduser

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårlig lys, som f.eks. på natta eller i dårlig belyste i lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen når du zoomer inn, noe som virkelig gjør jobben din lettere i stressende situasjoner når du bruker kamera i manuell modus. 

Avansert optisk glass og Nano Porous Coating for maksimal bildekvalitet

Objektivet inneholder avansert optisk glass og en ny beleggsteknikk som heter "Nano Porous Coating (NPC)". Belegget gir objektivet bedre antirefleksegenskaper, beskytter mot riper og at overflaten blir til en viss del fukt og vannavvisende. I objektivet finnes det både FLD- og SLD-linser for å resudere kromatisk aberrasjon, strølys og gi bedre motlysegenskaper. Dette er en  viktig egenskap for et vidvinkelobjektiv, da det ofte kan være flere lyskilder i ett og samme ibilderute i kombinasjon tmed store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Rask autofokus med støtte for ansikts-/øyeprioritet

Dessuten muliggjør en trinnmotor en høyhastighets og stille AF-driverenhet. Fotograferingen er bekvem, med f.eks. ansikts-/øyeprioritet AF og ved filmopptak.

Objektiv for tøffe omgivelser

Objektivet har også en støv- og sprutbestandig struktur, sammen med et vann- og oljeavvisende belegg på linsens fremste overflate, for fotografering i tøffe miljøer. Det finnes ogås en AFL-knapp på objektivet for mer bekvem fotografering.

Bakre filterholder gir nye muligheter

Linsen levereres med en bakre filterholder der du kan montere filter ettersom den valgte frontlinsen ikke muliggjør montering av sirkulære filtere.

Leveres med

 • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN
 • Myk veske
 • Linsebeskyttelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.