Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

19mm f/2,8 DN Art sort Sony E

Sigma 19mm f/2,8 DN Art sort Sony E

1003717
  • Tilsvarer 28 mm på APS-C og 38mm på Micro4/3
  • God lysstyrke gir gode bilder i dårlig lys
  • Svært liten størrelse og lav vekt
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

19mm f/2,8 DN Art sort Sony E
Pusseklut for optikk
UV-filter MC 370 slim 46mm
2 377 NOK
19mm f/2,8 DN Art sort Sony E
UV-filter L395 SMC 46 mm
WR CPL Filter 46mm
2 997 NOK

Sigma 19mm F2.8 A DN
Høykvalitetsobjektiv for speilløse systemkamera.

Sigma 19mm F2.8 A DN gir en bildevinkel tilsvarende 38mm på Micro Four Thirds system og 28,5mm på E-fatning system (tilsvarende brennvidde på 35mm film). Tre asfæriske linser produsert med presis glasstøpningsteknikk minimerer feilbrytning og kurvatur i bildeflaten. Det indre fokussystemet korrigerer for endringer i abberasjon for å gi stabil bildekvalitet uansett fokusavstand.

Sigma Super Multi-Layer Coating beleggbehandling reduserer lysstikk og ghosting og gir bilder med høy kontrast og skarphet.

Medfølgende tilbehør:
Solblender, etui og deksler

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.