Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort
Artikkelnummer: 1009720

Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort

Lett teleobjektiv med stabilisering

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-04-23
Butikklager:
  • Smidig telezoom til Sonys speilløse systemkameraer ned APS-C sensor
  • Tilsvarer 82-375 mm, og utstyrt med bildestabilisator
  • Perfekt når du vil ha litt ekstra rekkeviddew for sport, natur, dyr og portrett
3 354 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hendig og lett telezoom når du ikke kommer nært nok motivet på annen måte. Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS er lett å ta med seg så du har den når du trenger den.

  • Kompakt og lett telezoom
  • Flott til dyr og natur
  • Bildestabilisator for skarpere bilder

Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS
Fleksibelt teleobjektiv med brennvidder fra 55-210mm.  Det har en rekke bruksområder, som sport, natur, dyr og portrett. Obejktivet er bygget i en aluminiumslegering som gjør det lett og sterkt. Med den innebygde bildestabilisatoren er det mye lettere å få skarpe bilder, selv når lyset begynner å bli svakt.

Leveres med solblender.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.