E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort

Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort

1009720
  • Smidig telezoom til Sonys speilløse systemkameraer ned APS-C sensor
  • Tilsvarer 82-375 mm, og utstyrt med bildestabilisator
  • Perfekt når du vil ha litt ekstra rekkeviddew for sport, natur, dyr og portrett
3 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Hendig og lett telezoom når du ikke kommer nært nok motivet på annen måte. Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS er lett å ta med seg så du har den når du trenger den.

  • Kompakt og lett telezoom
  • Flott til dyr og natur
  • Bildestabilisator for skarpere bilder

Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS
Fleksibelt teleobjektiv med brennvidder fra 55-210mm.  Det har en rekke bruksområder, som sport, natur, dyr og portrett. Obejktivet er bygget i en aluminiumslegering som gjør det lett og sterkt. Med den innebygde bildestabilisatoren er det mye lettere å få skarpe bilder, selv når lyset begynner å bli svakt.

Leveres med solblender.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.