E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort

Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Sort

1009720
  • Smidig telezoom til Sonys speilløse systemkameraer ned APS-C sensor
  • Tilsvarer 82-375 mm, og utstyrt med bildestabilisator
  • Perfekt når du vil ha litt ekstra rekkeviddew for sport, natur, dyr og portrett
3 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Hendig og lett telezoom når du ikke kommer nært nok motivet på annen måte. Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS er lett å ta med seg så du har den når du trenger den.

  • Kompakt og lett telezoom
  • Flott til dyr og natur
  • Bildestabilisator for skarpere bilder

Sony 55-210mm f/4,5-6,3 OSS
Fleksibelt teleobjektiv med brennvidder fra 55-210mm.  Det har en rekke bruksområder, som sport, natur, dyr og portrett. Obejktivet er bygget i en aluminiumslegering som gjør det lett og sterkt. Med den innebygde bildestabilisatoren er det mye lettere å få skarpe bilder, selv når lyset begynner å bli svakt.

Leveres med solblender.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.