FE 50mm f/1,8

Sony FE 50mm f/1,8

1026183
  • Fast normaloptikk for fullformatskameraer
  • Lyssterk med blender f/1,8
  • Veldig lett og kompakt
2 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 50mm f/1,8
UV-Filter 49mm PD WMC
Objektivdeksel ALC-F49S
3 407 NOK
FE 50mm f/1,8
UV-filter L395 SMC 49 mm
Mellomring Sony FE
4 267 NOK

Sony FE 50mm F1.8
Med en vekt på kun 186 gram er dette et meget lett normalobjektiv som kombinerer høy ytelse med portabilitet. Objektivet passer utmerket for deg som hobbyfotograf eller videograf som vil oppleve fordelene med stor blenderåpning. Du kan oppnå meget vakker bakgrunnsuskarphet (bokeh) som fremhever motivene i bildene dine.

Den optiske konstruksjonen består blant annet av et asfærisk linseelement som effektivt kompenserer for aberrasjon og gir deg rene og skarpe bilder.

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.