FE 50mm f/1,8

Sony FE 50mm f/1,8

1026183
  • Fast normaloptikk for fullformatskameraer
  • Lyssterk med blender f/1,8
  • Veldig lett og kompakt
3 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 50mm f/1,8
UV-filter L395 SMC 49 mm
Objektivdeksel ALC-F49S
4 288 NOK

Sony FE 50mm F1.8
Med en vekt på kun 186 gram er dette et meget lett normalobjektiv som kombinerer høy ytelse med portabilitet. Objektivet passer utmerket for deg som hobbyfotograf eller videograf som vil oppleve fordelene med stor blenderåpning. Du kan oppnå meget vakker bakgrunnsuskarphet (bokeh) som fremhever motivene i bildene dine.

Den optiske konstruksjonen består blant annet av et asfærisk linseelement som effektivt kompenserer for aberrasjon og gir deg rene og skarpe bilder.

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.