Kampanje

FE 85mm F1.4 GM

Sony FE 85mm F1.4 GM

1025289
  • Brennvidden på 85 mm sammen med høy skarphet, stor blenderåpning og Sonys Eye-AF teknikk gjør dette til et utmerket objektiv for portrettfotografering
  • Høy skarphet, kort dybdeskarphet og rask autofokus
  • Blenderring for rask innstilling
23 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 1100 + 1000,-

Akkurat nå får du 1 000 kroner i rabatt på dette produktet hvis du benytter deg av rabattkoden SONYGM i kassen. I tillegg kan du få cashback på 1 100 kroner fra Sony. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Sony FE 85mm F1.4G GM
Dette objektivet i Sonys G Master-serie egner seg utmerket til portrett, med en brennvidde på 85 mm og lysstyrke på F1.4. Det leverer bilder med eksepsjonelt fine detaljer og vakker bokeh takket være GM-objektivenes gode kontroll over sfærisk aberrasjon. Tre ED-linser minimerer kromatisk aberrasjon og Sony Nano AR Coating antirefleksbehandling motvirker lysflekker og "ghosting". SSM (Super Sonic wave Motor) gir stille og presis autofokus. Objektivet er fukt- og støvtettet.

Leveres med:

  • Solblender ALC-SH142
  • Fremre objektivlokk ALC-F77S
  • Bakre objektivlokk ALC-R1EM
  • Taske

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.