Kampanje
Sony FE 85mm F1.4 GM
Sony FE 85mm F1.4 GM
Artikkelnummer: 1025289

Sony FE 85mm F1.4 GM

Høyytelses portrettobjektiv for fullformat

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Brennvidden på 85 mm sammen med høy skarphet, stor blenderåpning og Sonys Eye-AF teknikk gjør dette til et utmerket objektiv for portrettfotografering
  • Høy skarphet, kort dybdeskarphet og rask autofokus
  • Blenderring for rask innstilling
18 170 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 85 mm f/1,4 GM

Dette objektivet med en brennvidde på 85 mm og en lysstyrke på f/1,4 gjør det utmerket for portretter. Objektivet leverer høyoppløselige bilder med eksepsjonell skarphet i detaljer og en elegant bokeh-effekt takket være GM-objektivenes nøye kontroll av sfærisk aberrasjon.

Tre ED-linser minimerer kromatisk aberrasjon og Sony Nano AR Coating antirefleksbehandling motvirker lysslør og ghosting. SSM (Super Sonic wave Motor) gir en stille og presis autofokus. Objektivet er støv- og fuktbeskyttet.

Leveres med:

  • Solblender (ALC-SH142)
  • Frontlinsedeksel (ALC-F77S)
  • Bakre objektivdeksel (ALC-R1EM)
  • Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK