Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Artikkelnummer: 1048607

Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE

Lyssterkt alt-i-ett objektiv til Sony fullformat

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-03-05
Butikklager:
  • Kompakt telezoom med imponerende bildekvalitet
  • Allsidig brennvidde for alle situasjoner
  • Lyssterk vidvinkel for landskapsfoto
10 385 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skarp kompakt telezoom for Sony fullformat

Med dette objektivet kan du bytte fra vidvinkel til tele på et øyeblikk, uten at du trenger å bytte objektiv. Det er ideelt for reiser og situasjoner der mulighetene dukker opp raskt og uten forvarsel, eller når fotografen trenger et lite, lett og kompakt utstyr. Til tross for sin store blenderåpning og lange rekkevidde, har dette objektivet samme størrelse som det populære Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD, og ​​det er mindre i størrelse enn andre alt-i-ett objektiver på markedet.

Den dynamiske rekkevidden gir forskjellige fotografiske uttrykk, fra vidvinkelfotografering av vidstrakte landskap til nærbilder og komprimerte komposisjoner ved telefoto. Det nye 28-200mm har ikke bare lang rekkevidde, men er også svært godt egnet til makrofotografi. Ved 28mm er MOD (Minimum Object Distance) 0,19m med et forstørrelsesforhold på 1:3,1; ved 200mm er MOD 0,8m med et forstørrelsesforhold på 1:3,8. Dette gjør det mulig å ta fantastiske nærbilder og utnytte bokeh ved bruk av den store blenderåpningen.

Objektivet har også arvet filterstørrelsen på 67mm som de foregående objektivene i Tamron-serien for Sony E. Den felles filterstørrelsen 67mm tilfører effektivitet siden filtrene, for eksempel et polarisasjonsfilter, kan brukes på tvers av alle objektivmodellene.

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Raskt, nøyaktig og stille

Tamron 28-200mm F/2.8‐5.6 Di III RXD er utstyrt med den populære RXD AF-trinnmotoren, spesielt tilpasset den fokusteknologien som brukes i speilløse systemkameraer. Det er raskt, nøyaktig og veldig stillegående – det fungerer derfor bra for videoopptak, og gir jevne overganger. Det støtter også Sonys hurtigbryter til manuell fokus (DMF, Direct Manual Focus) og Eye AF-funksjonen.

Tamron har kompromissløs tilnærming til optisk ytelse, og benytter seg av spesielle objektivelementer – inkludert 2 LD (Low Dispersion) og XLD (Extra Low Dispersion) linseelementer – disse kvitter seg effektivt med kromatiske avvik og gir en fantastisk bildekvalitet fra kant til kant.

Objektivet er værsikret med interne gummipakninger, og frontlinsen har et fluorbelegg som virker avvisende mot regndråper, fett og smuss, noe som gjør det mye lettere å holde rent.

Nøkkelspesifikasjoner

  • Verdens første F/2.8 alt-i-ett zoomobjektiv for speilløse fullformatkameraer
  • Flott blenderåpning på F/2.8 (@ 28mm)
  • Dynamisk rekkevidde fra 28-200mm
  • Perfekt egnet for videoopptak, takket være ekstremt stillegående autofokus
  • Støtte for Eye AF og DMF (Direct Manual Focus)
  • Samme filterstørrelse, 67mm, som andre Tamron-objektiver for Sony E
  • Utmerkede makroevner (MOD 0,19m med et forstørrelsesforhold på 1:3,1 ved 28mm og MOD 0,8m med et forstørrelsesforhold på 1:3,8 ved 200mm)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen