Kampanje

Lyssterkt alt-i-ett objektiv til Sony fullformat

Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE

1048607
 • Kompakt telezoom med imponerende bildekvalitet
 • Allsidig brennvidde for alle situasjoner
 • Lyssterk vidvinkel for landskapsfoto
 • Værbestandig for din trygghet
 • Stille og nøyaktig autofokus som gjør den optimal for videofilming
 • Vann, støv og smussavstøtende coating på fremre linseelement
8 899 NOK9 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Tamron Instant CashbackSpar 1 000,- på utvalgt optikk

I sommer får du 1 000 kroner rabatt på utvalgte objektiver fra Tamron. Kampanjeprisene varer t.o.m. 15/8.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
UV-Filter 67mm PD WMC
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 67mm
9 947 NOK10 947 NOK
28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD til Sony FE
Variabelt ND-filter NDX 2-400 67MM (1-8 trinn)
ND-filter ND1000 Slim HD IR-Cut 67mm (10 trinn)
11 223 NOK12 223 NOK

Skarp kompakt telezoom for Sony fullformat

Med dette objektivet kan du bytte fra vidvinkel til tele på et øyeblikk, uten at du trenger å bytte objektiv. Det er ideelt for reiser og situasjoner der mulighetene dukker opp raskt og uten forvarsel, eller når fotografen trenger et lite, lett og kompakt utstyr. Til tross for sin store blenderåpning og lange rekkevidde, har dette objektivet samme størrelse som det populære Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD, og ​​det er mindre i størrelse enn andre alt-i-ett objektiver på markedet.

Den dynamiske rekkevidden gir forskjellige fotografiske uttrykk, fra vidvinkelfotografering av vidstrakte landskap til nærbilder og komprimerte komposisjoner ved telefoto. Det nye 28-200mm har ikke bare lang rekkevidde, men er også svært godt egnet til makrofotografi. Ved 28mm er MOD (Minimum Object Distance) 0,19m med et forstørrelsesforhold på 1:3,1; ved 200mm er MOD 0,8m med et forstørrelsesforhold på 1:3,8. Dette gjør det mulig å ta fantastiske nærbilder og utnytte bokeh ved bruk av den store blenderåpningen.

Objektivet har også arvet filterstørrelsen på 67mm som de foregående objektivene i Tamron-serien for Sony E. Den felles filterstørrelsen 67mm tilfører effektivitet siden filtrene, for eksempel et polarisasjonsfilter, kan brukes på tvers av alle objektivmodellene.

Raskt, nøyaktig og stille

Tamron 28-200mm F/2.8‐5.6 Di III RXD er utstyrt med den populære RXD AF-trinnmotoren, spesielt tilpasset den fokusteknologien som brukes i speilløse systemkameraer. Det er raskt, nøyaktig og veldig stillegående – det fungerer derfor bra for videoopptak, og gir jevne overganger. Det støtter også Sonys hurtigbryter til manuell fokus (DMF, Direct Manual Focus) og Eye AF-funksjonen.

Tamron har kompromissløs tilnærming til optisk ytelse, og benytter seg av spesielle objektivelementer – inkludert 2 LD (Low Dispersion) og XLD (Extra Low Dispersion) linseelementer – disse kvitter seg effektivt med kromatiske avvik og gir en fantastisk bildekvalitet fra kant til kant.

Objektivet er værsikret med interne gummipakninger, og frontlinsen har et fluorbelegg som virker avvisende mot regndråper, fett og smuss, noe som gjør det mye lettere å holde rent.

Nøkkelspesifikasjoner

 • Verdens første F/2.8 alt-i-ett zoomobjektiv for speilløse fullformatkameraer
 • Flott blenderåpning på F/2.8 (@ 28mm)
 • Dynamisk rekkevidde fra 28-200mm
 • Perfekt egnet for videoopptak, takket være ekstremt stillegående autofokus
 • Støtte for Eye AF og DMF (Direct Manual Focus)
 • Samme filterstørrelse, 67mm, som andre Tamron-objektiver for Sony E
 • Utmerkede makroevner (MOD 0,19m med et forstørrelsesforhold på 1:3,1 ved 28mm og MOD 0,8m med et forstørrelsesforhold på 1:3,8 ved 200mm)

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.