Kampanje

FE 24-105mm f/4 G OSS

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS

1036641
  • Allsidig zoomområde på 24-105 mm og en konstant blender på f/4
  • Passer for mange ulike bruksområder, som landskap, natur, portrett, reiser og bymiljøfotografering
  • Utstyrt med FN-knapp, værtetting og bildestabilisering
14 418 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

A7C - KAMPANJE2 000,- rabatt på utvalgte objektiver

Når du kjøper A7C med et utvalgt objektiv får du 2000 kroner rabatt på objektivet. Rabatten trekkes fra automatisk i kassen. OBS: Maks 3 objektiver per kunde. Gjelder t.o.m. 31/10.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 24-105mm f/4 G OSS
UV-filter L395 SMC 77 mm
Variabelt ND-filter NDX 2-400 77MM (1-8 trinn)
17 062 NOK
FE 24-105mm f/4 G OSS
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Bakre objektivdeksel E ALC-R1EM
16 086 NOK

Allroundobjektiv med E-mount for fullformat

Med et stort zoomomfang og en brennvidde på 24-105mm passer dette objektivet til de fleste fotosituasjoner, alt fra landskapsbilder med vidvinkel til portrett og andre situasjoner som krever ettteleobjektiv.

Egenskaper:

  • For fullformatssensor
  • Stort zoomomfang
  • Konstant blender f/4
  • Nærgrense på 38 cm
  • Bildestabilisator
  • Lav vekt

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS er tilpasset for fullformatskamera med E-mount objektivfatning. Den lave vekten på 663 gram og det store zoomomfanget gjør det til et bra allroundobjektiv som kan være med på mange forskjellige fotooppdrag. Objektivet er også værtettet for å takle tøffe forhold.

Nærgrensen er på 38 cm og objektivet har innebygget bildestabilisering som gjør det lettere å få skarpe bilder selv ved full innzooming. Den største blenderen på f/4 er konstant gjennom hele zoomområdet. Med knappen på siden av objektivet kan du temporært deaktivere autofokusen.

Leveres med:

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.