Mellomringsats til Fuji X

JJC Mellomringsats til Fuji X

1036738
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Mellanringer til Fuji X

Mellomringer forbedrer nærgrensen på objektivet ditt uten at du taper bildekvaliteten.

Fordeler:

  • Elektronisk styring
  • Forbedrer nærgrensen
  • Ingen forandring på bildekvaliteten

Bedre nærgrense

Mellomringer flytter frem nærgrensen på objektivet ved at du monterer objektivet lenger fra kamerahuset. Du kan komme nærmere motivet uten at du taper bildekvalitet, men du kan ikke fokusere uendelig med mellomringene montert.

Elektronisk styring

Da ringene er utstyrt med elektroniske kontakter fungerer objektivets funksjoner, som autofokus, blenderstyring og bildestabilisering. I de fleste tilfellene kommer en såpass nærme at det er lettere å bruke manuell fokus.

10mm og 16mm

Pakken består av 2 ringer, en som er 10mm og en som er 16mm. Ringene kan brukes hver for seg, og sammen for å oppnå ulik forstørrelsesgrad. Tenk på at mellomringene fungerer best sammen med objektiver på over 50mm.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.