Adapter Nikon G objektiv - Sony E kamerahus

Big Adapter Nikon G objektiv - Sony E kamerahus

1038300
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Bruk Nikon-objektiv på din Sony E.

Blenderringen på adapteren lar deg bruke Nikon-optikk uten blenderring fullt ut. Adapteren passer både på APS-C og fullformatskameraer, og kan brukes sammen med DX- og FX-objektiver.

Adapteren mangler elektroniske koblinger, noe som gjør at du ikke vil se blender, brennvidde eller fokusavstand i EXIF-informasjonen i bildefilen. Lysmålingen styres helt fra kameraet, og vil fungere som vanlig.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.