Stativfeste

Et stativfeste behøver man når kameraet skal brukes på et stativ med stor og tung optikk, for eksempel solide teleobjektiver. Når vekten blir høy og tyngdepunktet flyttes fra kameraet og ut på objektivet, er det fare for at stativet vil velte, noe som forhindres hvis du monterer stativet direkte på objektivet. Stativfester klemmes rundt optikken og er modellspesifikke for forskjellige objektiver. Hvis du har mistet stativfestet ditt, hjelper vi deg med å finne en ny. Besøk oss i butikk eller kjøp direkte på nettet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.