Stativfeste

Et stativfeste behøver man når kameraet skal brukes på et stativ med stor og tung optikk, for eksempel solide teleobjektiver. Når vekten blir høy og tyngdepunktet flyttes fra kameraet og ut på objektivet, er det fare for at stativet vil velte, noe som forhindres hvis du monterer stativet direkte på objektivet. Stativfester klemmes rundt optikken og er modellspesifikke for forskjellige objektiver. Hvis du har mistet stativfestet ditt, hjelper vi deg med å finne et nytt. Besøk oss i butikk eller kjøp direkte på nettet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen