Micro 4/3-objektiv

Micro 4/3, Micro four thirds eller MFT, er en objektivfatning som opprinnelig ble utviklet av Olympus og Panasonic, men som i dag brukes på speilløse systemkameraer fra OM System, Olympus, Panasonic, Blackmagic Design og DJI. Vi har et bredt utvalg av MFT-objektiver fra OM System, Samyang, Sigma, Voigtländer med flere. Vi hjelper deg med å finne det beste objektivet for dine behov, enten du vil fotografere dyreliv og natur, portretter eller sport. Besøk oss i butikk eller ring ekspertene våre for personlig hjelp, eller kjøp Micro 4/3-objektiver direkte på nett, alltid med rask levering.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen