Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR
Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR
Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR
Artikkelnummer: 1100549

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR

Superzoomobjektiv med et svært allsidig zoomområde

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Lett og balansert
  • Opptil 5,5 trinns bildestabilisering
  • Rask og lydløs autofokus
18 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR er en superzoom som dekker et bredt spekter av brennvidder, fra 28 mm vidvinkel til 400 mm supertele. Den kompakte designen på 725 gram gjør det enkelt å bære med seg og gir god balanse selv ved full tele. Objektivet har en nærgrense på 0,2 m ved vidvinkel og 1,2 m ved supertele, noe som gjør det mulig å ta nærbilder med en maksimal avbildningsskala på 0,35×. Den innebygde optiske vibrasjonsreduksjonen gir stabile bilder med opptil 5,0 trinn kompensasjon, noe som gjør objektivet ideelt for fotografering i svakt lys eller under hendelser i rask bevegelse. Objektivet er også robust og motstandsdyktig mot ulike værforhold. Den stillegående innstillingsringen og zoomlåseknappen gir enkel håndtering, mens den raske og stillegående autofokusen sørger for at du kan ta skarpe bilder selv på motiver i bevegelse.

Fordeler

  • Lysstyrke f/4-8
  • 28-400 mm brennvidde, 14,2x zoom
  • 0,2-1,2 m nærgrense
  • Bildestabilisering kompenserer opptil 5,5 trinn med kompatibelt kamera
  • Lett og balansert
  • Rask og lydløs autofokus
  • Værbestandig

14,2× supertelezoom. Ett objektiv for alt

Med NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR universalzoomobjektiv kan du dekke det meste. Det allsidige brennviddeområdet gir deg 28 mm i vidvinkel-enden, 400 mm i supertele-enden - og alt derimellom. Ta fantastiske vidvinkelbilder av landskap og bybilder, gå tett på for kreative portretter av mennesker eller arkitektoniske detaljer - eller zoom helt inn for å fotografere sky dyr i deres naturlige omgivelser.

Superlett håndtering

Med sine kompakte dimensjoner og en vekt på bare 725 g trenger du ikke tenke deg om to ganger før du pakker dette 14,2× zoomobjektivet ned i vesken eller lar det sitte på kameraet når du er på farten. Selv når det er trukket helt ut til 400 mm, føles superzoomobjektivet utrolig velbalansert og mye enklere å håndtere enn et superteleobjektiv med fast brennvidde.

Superzoomobjektivet som elsker nærbilder

Med dette allsidige zoomobjektivet kan du fokusere så nær som 0,2 m fra motivet ved vidvinkel, og 1,2 m unna når du zoomer inn til 400mm. Med en maksimal avbildningsskala på 0,35× kan du til og med ta flotte nærbilder. Men vær forsiktig hvis du bruker den medfølgende solblenderen: Med dette superzoomobjektivet kan du komme så nær at du ved et uhell kan komme til å berøre motivet med den!

VR-bildestabilisering holder bildene stødig

5,0 trinn med innebygd optisk vibrasjonsreduksjon motvirker rystelser og gir skarpe bilder selv i svakt lys. Hvis du fotograferer hendelser i rask bevegelse, stabiliserer SPORT-modus også søkerbildet. Hvis du monterer vidvinkel- til supertelezoomobjektivet på et Nikon Z-kamera med synkronisert VR-funksjon, kan du dessuten fotografere opptil 5,5 trinn langsommere.

Autofokus du kan stole på

Superzoomobjektivet Nikon Z 28-40 mm f/4-8 VR har en rask og stillegående trinnmotor for autofokus. Det gjør det enkelt å finne fokus, selv når motivene beveger seg raskt - og med nesten lydløs drift er det ingen forstyrrelser når du fotograferer i lydfølsomme omgivelser.

Leveres med

  • Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR
  • Linsedeksel foran og bak
  • Solblender
  • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen