OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones
Artikkelnummer: 1051901

OLLO S4R 1.1 (2021) Studioheadphones

Studiohodetelefoner med unik design for opptak og overvåking

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • For miksing, mastering og lytting til musikk
 • 2 meter avtakbar kabel
 • Tilpasset for både studio og bærbare enheter
3 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Hvis du ikke hører riktig lyd under innspillingen, hvordan vil det høres ut når det er gjort? Derfor utviklet OLLO Audio S4R 1.1 opptakshodetelefoner. Disse håndlagde hodetelefonene er nøye kalibrert for å avsløre alle detaljene uten å overdrive og gi et naturlig lydbilde slik at du kan høre hvordan det virkelig høres ut. I tillegg til referanselyd gir OLLO S4R 1.1 deg en komfortabel hodetelefon som opprettholder komforten time etter time og er klar til å brukes til podcasting på datamaskinen, og mestrer i studio som musikklytting med mobilen.

Fordeler

 • Lukkede studiohodetelefoner med myke akustiske øreputer i skum
 • 100% separasjon mellom øreklokkens fremre- og bakre hulrom
 • 35 Ohm som kan drives av bærbare enheter, for eksempel mobiltelefon
 • Øreklokker i amerikansk valnøtt
 • 2 meter avtakbar kabel
 • Adapter til 6,3 mm er inkludert
 • 5 års begrenset garanti fra produsenter

Ny versjon av S4R med forbedret komfort

OLLO har tatt et stort skritt fremover med 2021-versjonen av S4R-hodetelefonen. Ved hjelp av atferdsforskning og fysikk har de utviklet en hodetelefon som sitter komfortabelt i timevis, hvor alt fra trykk fra både øreputer og pannebånd til varmespredning og vinkelen der kabelforbindelsene kan finpusses. Ollo Audio har også lyttet til brukerne og beholdt egenskapene som ble satt pris på i 2018-versjonen og forbedret der brukerne ønsket, inkludert den nye hodetelefonen som har enda bedre isolasjon. Øreputene består av akustisk skum kledd med ekstra elastisk kunstskinn og fløyel som lukkes tett rundt ørene og beholder lyden uten lekkasje.

Pannebåndet er laget av rustfritt stål som holder øreklokkene på optimal avstand, mens et selvjusterende hodebånd laget av vannavstøtende skinn fordeler trykket over hele hodet. Dette betyr mindre press på hodet fordi det er fordelt over et større område, og takket være den elastiske selvjusteringen i henhold til din spesifikke hodeform, forsvinner behovet for å endre og bruke bøylen helt.

Hver hodetelefon er håndbygget med bærekraftige produserte materialer av høy kvalitet, samt individuelt testet og målt slik at du kan være sikker på at hodetelefonen leverer akkurat som Ollo Audio beregnet.

Isolasjon og akustikk

Med opptak som hovedformål er isolasjon grunnleggende. Ollo Audio har lagt mye fokus på å balansere lydisolasjonen og frekvensgjengivelsen for å kunne tilby et par opptakshodetelefoner som høres nøytrale ut uten å slippe for mye lyd, samt stenge ute forstyrrende omgivelseslyder. De brukte mye tid på å teste og prøve ut for å finne nøyaktig riktig frekvensdesign. Membranene er dynamiske neodymiummagneter håndplukket for å danne det perfekte høyttalerparet.

Hodetelefonen har avtakbar dobbeltsidig kabel med 3,5 mm tilkobling, og takket være lav impedanse på 32 Ohm, kan du bruke Ollo S4R 1.1 både i studio når du mikser og mastrer så vel som med mobilen for å lytte til musikk. En adapter på 6,3 mm er inkludert for å koble til for eksempel et miksebord.

Leveres med

 • Ollo S4R 1,1 (2021)
 • 2 meter 3,5 dobbeltsidig lydkabel
 • Adapter 6,3 mm
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK