Blits FD-1 Flash Diffuser

Olympus Blits FD-1 Flash Diffuser

1027896
789 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Myk og vakker belysning for makrofotografering

Monter FD-1 Flash Diffuser på ditt Olympus Stylus Tough TG-kamera for å få en spredning av lyset fra kameraets innebygde blitz. Lyset projiseres i en ring rundt objektivet, noe som gir et perfekt lys for makrofotograferingen. Det finnes en justering som lar deg stille inn intensiteten på lyset avhengig av opptakssituasjonen.

Fordi FD-1 bruker blitsen blir blitsstyrken høyere enn med LG-1 som bruker kameraets LED-belysning.

Passer til:

  • Olympus Stylus Tough TG-1
  • Olympus Stylus Tough TG-2
  • Olympus Stylus Tough TG-3
  • Olympus Stylus Tough TG-4
  • Olympus Stylus Tough TG-5

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.