LH-49 Skyvbar Solblender

Olympus LH-49 Skyvbar Solblender

1000673
589 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
LH-49 er en rund solblender utviklet spesielt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Denne spesielle solblenderen har en ny innovativ mekanisme som gjør at den kan trekkes tilbake når den ikke er nødvendig. Denne solblender er det ikke nødvendig å ta av og på. Bare sett den på objektivet og skyve den enkelt ned ved transport. LH-49 hindrer overflødig lys fra å slippe inn i objektivet ved bilder tatt i motlys og passer perfekt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Funksjoner: Skyves ned ved transport Stilig og funksjonell solblender Passer til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2,8 Macro Beskytter objektivet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.