Olympus LH-49 Skyvbar Solblender
Artikkelnummer: 1000673

Olympus LH-49 Skyvbar Solblender

LH-49 Skyvbar Solblender

Nettlager
Forventes på nettlager 2022-12-09
Butikklager:
655 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
LH-49 er en rund solblender utviklet spesielt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Denne spesielle solblenderen har en ny innovativ mekanisme som gjør at den kan trekkes tilbake når den ikke er nødvendig. Denne solblender er det ikke nødvendig å ta av og på. Bare sett den på objektivet og skyve den enkelt ned ved transport. LH-49 hindrer overflødig lys fra å slippe inn i objektivet ved bilder tatt i motlys og passer perfekt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Funksjoner: Skyves ned ved transport Stilig og funksjonell solblender Passer til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2,8 Macro Beskytter objektivet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.