Olympus LH-49 Skyvbar Solblender

LH-49 Skyvbar Solblender

1000673
589 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare
LH-49 er en rund solblender utviklet spesielt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Denne spesielle solblenderen har en ny innovativ mekanisme som gjør at den kan trekkes tilbake når den ikke er nødvendig. Denne solblender er det ikke nødvendig å ta av og på. Bare sett den på objektivet og skyve den enkelt ned ved transport. LH-49 hindrer overflødig lys fra å slippe inn i objektivet ved bilder tatt i motlys og passer perfekt til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 Macro. Funksjoner: Skyves ned ved transport Stilig og funksjonell solblender Passer til M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2,8 Macro Beskytter objektivet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.