Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO
Artikkelnummer: 1019749

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tilsvarer 14-28 mm
  • Konstant blender gjennom hele zoomen
  • AF/MF-omkobler med avstandsskala
14 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kanskje den aller beste vidvinkelzoomen du kan få kjøpt, uavhengig av kamerasystem. Dette objektivet har alt.

  • Ultravidvinkel tilsvarende 14-28mm
  • Fantastisk bildekvalitet
  • Usedvanlig godt værtettet

Olympus M.Zuiko 7-14 mm f/2,8 ED Pro
Denne vidvinkelzoomen fra Olympus er kompakt, lett og har fantastiske optiske egenskaper. Alle optiske utfordringer man vanligvis ser på vidvinkler er meget godt under kontroll. Blant annet vil lyskilder som stjerner gjengis som sirkulære, selv helt ute i kantene.

Objektivet er værtettet på samme nivå som OM-D E-M1 og tåler derfor alt du klarer å utsette det for å av vær og støv. Det er også frostsikkert. På objektivet finner du en L-Fn-knapp som du selv kan definere funksjonen til.

Den store blenderen, kombinert med den fantastiske bildestabilisatoren i Olympus' kamerahus gjør at du kan bruke objektivet håndholdt i svært svakt lys.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.