M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO

1019749
  • Tilsvarer 14-28 mm
  • Konstant blender gjennom hele zoomen
  • AF/MF-omkobler med avstandsskala
  • Værbestandig
13 988 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2.8 PRO
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
14 156 NOK

Kanskje den aller beste vidvinkelzoomen du kan få kjøpt, uavhengig av kamerasystem. Dette objektivet har alt.

  • Ultravidvinkel tilsvarende 14-28mm
  • Fantastisk bildekvalitet
  • Usedvanlig godt værtettet

Olympus M.Zuiko 7-14 mm f/2,8 ED Pro
Denne vidvinkelzoomen fra Olympus er kompakt, lett og har fantastiske optiske egenskaper. Alle optiske utfordringer man vanligvis ser på vidvinkler er meget godt under kontroll. Blant annet vil lyskilder som stjerner gjengis som sirkulære, selv helt ute i kantene.

Objektivet er værtettet på samme nivå som OM-D E-M1 og tåler derfor alt du klarer å utsette det for å av vær og støv. Det er også frostsikkert. På objektivet finner du en L-Fn-knapp som du selv kan definere funksjonen til.

Den store blenderen, kombinert med den fantastiske bildestabilisatoren i Olympus' kamerahus gjør at du kan bruke objektivet håndholdt i svært svakt lys.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.