Panasonic AG-CX350
Panasonic AG-CX350
Panasonic AG-CX350
Artikkelnummer: 1042907

Panasonic AG-CX350

Håndholdt videokamera med avanserte nettverksfunksjoner

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 1"-sensor med 4K i 59,94 fps og 10-bits fargedybde
  • 20x optisk zoom og innebygd bildestabilisering
  • NDI-support for videosignal via nettverk
41 478 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic AG-CX350

Panasonic håndholdt profesjonelt videokamera med 1" sensor, 4K ved 29,97 fps og HDR for optimalt dynamisk område. CX350 har flere avanserte funksjoner for å bruke kameraet i direktesendinger og multikameraproduksjoner gjennom NDI (Network Digital Interface) og IP-kontroll.

Fordeler

1" sensor med 4K ved 59,94 fps og 10-bits fargedybde

Med en 1" sensor på 15 megapiksler har du et videokamera i en bærbar pakke, men fortsatt med mulighet for å ha en filmisk kortere dybdeskarphet, noe som kommer godt med for eksempel ved dokumentarfilming. CX350 tar opp i 4K, full HD , HD og SD og ikke beskjær bildet mellom de forskjellige modusene.

HDR for høyt dynamisk område

Gjennom bildeprofilen HLG (Hybrid Log gamma) fanger kameraet et høyere dynamisk område, noe som gjør at du får flere detaljer i bildet ditt når du fotograferer noe veldig kontrastrikt – som en solnedgang, eller blandede partier der motivet er i skygge og sollys. HLG hjelper deg da med å løfte opp de mørke partiene og senke de lyse og gi deg et mer balansert bilde i HDR.

20x optisk zoom og innebygd bildestabilisering

Med en brennvidde fra 24,5 mm til 490 mm vil du kunne ta opp video fra de fleste posisjoner eller miljøer. Sammen med den innebygde, femaksede bildestabiliseringen får du et mykt og behagelig bilde med god skarphet.

Doble minnekortspor

Med de to minnekortsporene i CX350 kan du velge å ta opp enten gjennom "relay recording" (etter at det ene kortet er fylt bytter det til det andre uten avbrudd), samtidig opptak (backup) og bakgrunnsopptak (kort 2 tar opp hele tiden ).

Enkel betjening via dedikerte kontroller for lydnivå, ND-filtre, etc.

Kameraet har tre kontrollringer for manuelle innstillinger – zoom, fokus og blenderkontroll (iris), slik at du raskt og enkelt får tilgang til de vanligste innstillingene.

Et av de første kameraene på markedet med innebygd NDI (videooverføring over nettverk)

Som et av de første kameraene på markedet som har innebygd støtte for å sende videosignaler over nettverk, har CX350 en Ethernet-port på baksiden av videokameraet. Når du kobler denne til nettverket ditt og har en mottakerenhet (switcher, omformer) i den andre enden, kan du enkelt og greit sende videosignal over lange avstander eller unngå lange meter med ledning langs gulvet. Teknologien kalles NDI (Network Digital Interface) og signalet kan mottas bildemikser med NDI-støtte.

Livestreaming via RTMP / RTSP

Via RTMP / RTSP-protokollen kan du livestreame direkte fra kameraet. En strømmenøkkel genereres fra kameraet og du legger den inn på plattformen du vil streame. Funksjonen støttes av de vanligste leverandørene som YouTube, Facebook, etc.

Leveres med

  • Batteri AG-VBR59
  • Batterilader og strømadapter
  • Mikrofonholder
  • Kamerareim
  • Øyemusling

OBS for å kunne bruke NDI må du kjøpe lisens her.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen