Kampanje
Panasonic Lumix S 50mm f/1,8
Panasonic Lumix S 50mm f/1,8
Panasonic Lumix S 50mm f/1,8
Panasonic Lumix S 50mm f/1,8
Panasonic Lumix S 50mm f/1,8
Artikkelnummer: 1051802

Panasonic Lumix S 50mm f/1,8

Lyssterk normalobjektiv med vakker bokeh

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lyssterk normal optikk med blenderåpning f/1,8
 • Rask, stillegående og presis autofokus
 • Spesialdesignede glasselementer forbedrer bildekvaliteten
4 449 NOK5 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Lumix S 50mm f/1.8 er et lyssterk normalobjektiv som gjør det enkelt for deg å markere motivet ditt på en fantastisk måte. De ni blenderåpningene gir bildene og filmene dine en veldig myk og vakker bakgrunnsuskarphet. Objektivet har rask autofokus og flere spesialdesignede glasselementer og passer for alt fra landskap til portrettfotografier.

Fordeler

 • Lyssterk normal optikk med blenderåpning f/1,8
 • Rask, stillegående og presis autofokus
 • Spesialdesignede glasselementer forbedrer bildekvaliteten
 • Passer veldig bra til video – minimal focus breathing
 • Juster blenderåpningen med svært små trinn for jevne overganger
 • Ni blenderblader gir en vakker bakgrunnsuskarphet

Optisk design med høy ytelse

Lumix S 50mm f/1.8 er konstruert med ni glasselementer i åtte grupper, og blant disse finner du tre asfæriske linser, en ED-linse (ekstra lav dispersjon) og en UHR-linse (ultra-high refractive index). Bruken av spesialdesignede linser bidrar til å redusere sfærisk og kromatisk avvik og til at bildene har høy oppløsning fra midten til helt ut til kantene. Til tross for den sofistikerte optiske designen veier objektivet bare 300 gram og gir deg en god balanse mellom det speilløse kameraet og objektivet.

Rask og presis autofokus

Lumix S 50mm f/1.8 har rask, stillegående og presis autofokus der Panasonic har fokusert på å minimere focus breathing, noe som betyr at linsen også er veldig egnet for video. For å oppnå profesjonelle resultater i videoene dine, har den en blendenrring med svært små trinn for å oppnå jevne overganger.

Værforsegling

Lumix S 50mm f/1.8 har et design som er støv- og væskeavstøtende og tåler temperaturer ned til -10 °C, noe som gjør dette til et objektiv som passer godt i enhver situasjon, selv de litt mer utfordrende.

Leveres med

 • Lumix S 50mm f/1,8
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK