Panasonic AW-UE80KEJ
Artikkelnummer: 1053905

Panasonic AW-UE80KEJ

PTZ-kamera med 4K-sensor og POE++, svart

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
 • 4K-sensor opptil 60p med 24x zoom
 • NDI 1, NDI HX, HDMI, 3G SDI, SRT
 • Perfekt for broadcast og installasjoner

Velg variant

0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonics AW-UE80 har et nydesignet og kompakt hus med en vekt på kun 2,0 kg. Dette gjør det enkelt å håndtere og installere i alle typer miljøer. Med en 1/2,5 MOS-sensor med opptil 4K 60p på hdmi og opptil fullHD 60p på SDI, er AW-UE80-kameraet perfekt designet for dagens krav i digitale møter, streaming og andre arrangementer. Med en enkelt CAT6-kabel kan du via POE ++ både drive kameraet, styre kameraet og ta bilder fra kameraet. Det blir ikke enklere enn dette.

Fordeler

 • 4K-sensor opp til 60p
 • 24x zoom
 • NDI 1, NDI HX, HDMI, 3G SDI, SRT
 • Perfekt for kringkasting og installasjoner
 • Lett å bruke
 • Liten nok til å monteres overalt

Oppgradert 4K-sensor

AW-UE80 har en ny 1/2.5-type 4K MOS-sensor som produserer fantastisk UHD-video med ekte 4K-oppløsning på 1500 TV-linjer i UHD. UE80 støtter 3G SDI, HDMI og IP, noe som gjør den til et ideelt alternativ for bruk i eksisterende HD- eller 4K-arbeidsflyter takket være funksjonen for samtidig videoutgang.

Vidvinkelobjektiv

AW-UE80 introduserer et nytt vidvinkelobjektiv med et synsfelt på 74,1° og en 24x optisk zoom, som gjør at et bredt område kan fotograferes fra en begrenset installasjonsplass, i tillegg til å opprettholde høy bildekvalitet ved høye zoomforhold. Dette muliggjør fotografering i store innendørsrom. Intelligent zoom utvider funksjonene til 28x i UHD og 36x i Full-HD.

Optisk zoom og bildestabilisering

Optisk bildestabilisering (OIS) og elektronisk bildestabilisering (EIS) er lagt til enheten for å sikre jevn pan-tilt-bevegelse når du for eksempel er i mer belastede miljøer eller beveger seg eller plasseres på et robotsystem.

4K og HD analoge utganger

AW-UE80 støtter opptil 4K 50p / 60p video ved 3840 x 2160 for å gi profesjonell filmfotografering av høy kvalitet, samt et bredt spekter av utgangsgrensesnitt som 3G-SDI, HDMI og IP - som kan aktiveres samtidig for HD- og 4K-arbeidsflyter. Det er også et bredt utvalg av IP-overføringsprotokoller tilgjengelig direkte, inkludert NDI 1, NDI | HX versjon 2 og SRT. NDI med høy båndbredde kan overføre full HD-video opp til 100 Mbps. AW-UE80 tilbyr også høyeffektiv NDI | HX versjon 2 med lav båndbredde for å muliggjøre videooverføring med lav bit. I begge tilfeller er det bare nødvendig med én nettverkskabel.

Secure Reliable Transport (SRT) støttes også for å opprettholde stabilitet mens den overfører video av høy kvalitet, selv i ustabile nettverksmiljøer, og tillater videodistribusjon over det offentlige Internett på en sikker og pålitelig måte. SRT tilbyr kryptering og tapte pakker blir automatisk oppdaget og sendt på nytt.

RTMP / RTMPS * 4 gir live streaming til live streamingtjenester som YouTube Live og Facebook Live direkte fra kameraet.
Direkte drivsystem

AW-UE80 har det direkte operativsystemet basert på Panasonics egen teknologi for stillegående og jevn vertikal og horisontal retning, med redusert driftsstøy på NC25 eller lavere. Direkte kjøring åpner også for flere muligheter for PTZ-drift inkludert raskere, mer nøyaktige bevegelser og med høyere nøyaktighet i forhåndsinnstilt posisjonering - noe som gjør den til Panasonics raskeste, mest stillegående og mest nøyaktige PTZ til dags dato.

FreeD-støtte for Virtual og Augmented Reality-applikasjoner

I likhet med AW-UE150 og AW-UE100, inkluderer AW-UE80 FreeD * 5-støtte for å muliggjøre tilkobling med AR / VR * 6-systemer. FreeD * 5 lar kameraets sporingsinformasjon (pan/tilt/zoom/fokus/refleks) sendes ut sammen med et synkroniseringssignal for enkelt å bygge systemer uten kodere. Et helt nytt webgrensesnitt har blitt introdusert for profesjonelle operatører som jobber i mørkere miljøer for enkelt å navigere i det avanserte GUI for operatører.

Panasonic tilbyr et komplett økosystem av løsninger slik at de nye PTZ-kameraene enkelt kan introduseres i eksisterende kamerasystemer. Dette inkluderer bruk med fjernkamerakontroller, PTZ Control Center sentralisert kontrollprogramvare og automatisk sporing og presentasjonssporingsprogramvare, aktivert av ansiktsgjenkjenning og menneskekroppsdeteksjon.

Leveres med

 • AW-UE80
 • Strømforsyning (AC-adapter)
 • Takfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.