Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep DMW-BGGH5E til GH5

Panasonic Batterigrep DMW-BGGH5E til GH5

1031543
3 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batterigrep til Panasonic GH5

Med dette smarte batterigrepet forbedrer du både din GH5s fleksibilitet og tiden du kan være ute og fotografere, noe som er spesielt viktig når du bruker tilbehør som drar ekstra strøm fra kamerabatteriet - eksempelvis mikrofonadapteren DMW-XLR1. Grepet gir dessuten bedre ergonomi ved bruk i portrettmodus. I tillegg til en rekke fysiske knapper omfatter grepet en joystick som kan styre AF-posisjon, menynavigering eller andre funksjoner som kan tilpasses. På denne måten kan du få tilgang til nødvendige funksjoner selv i stående modus.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.