Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Firmware-oppdatering DMW-SFU1GU V-LOG Key Code

Panasonic Firmware-oppdatering DMW-SFU1GU V-LOG Key Code

1021345
  • Vær oppmerksom på at alle lisenser og programvarer sendes fysisk med post
1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

DMW-SFU1GU V-log key code for DC-GH5, DMC-GH4, DMC-FZ2000

Firmware-oppdatering som gir deg tilgang til V-Log L i Panasonic DC-GH5, DMC-GH4 og DMC-DZ2000.

LOG lar deg filme med et større dynamisk område. Du lagrer materiale med mer detaljer i høy- og lavområder, og får et bilde som kan vise et større område fra de lyse til mørke delene av materialet. Direkte fra kameraet er bildet svært platt i sitt utseende, for at filmen skal gjengis på en korrekt måte må materialet fargekorrigeres.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.