HC-MDH3

Panasonic HC-MDH3

1038718
 • Doble minnekortplasser og innebygd videolampe
 • 5-akses stabilisering
 • Objektivet har 20x optisk zoom og en lysstyrke på f/1,8 til f/3,6
13 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

HC-MDH3
Videostativkit KH25P
Minnekort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
16 129 NOK
HC-MDH3
Duo Charger Panasonic VW-VBD58/78/98, VBR59/89/118
UV-filter L395 SMC 49 mm
15 264 NOK

Skulderkamera for filming av event og arrangementer

Panasonic HC-MDH3E er et skulderkamera med 20x zoom og mange manuelle kontroller. Kameraet passer godt ved filming av ulike event og arrangementer der et skulderkamera er å foretrekke. HC-MDH3E har HDMI-utgang, noe som gjør at den kan brukes sammen med en bildemikser for flerkameraproduksjoner.

Fordeler:

 • Skulderkamera
 • 5-akslig stabilisering
 • Innebygd videolampe
 • Doble minnekortplasser
 • Stort zoomområde

Objektiv med mulighet for manuell justering

Objektivet har 20x optisk zoom og en lysstyrke på f/1,8 til f/3,6. Brennvidden tilsvarer 29.5 - 612mm, noe som gjør at kameraet kan filme både med vidvinkel og zoome inn objekter som er langt borte. Objektivet har en ring for manuell justering av fokus, zoom eller blender.

Søker og LCD-skjerm

Kameraet har både søker med øyemusling og en LCD-skjerm. Søkeren kan tiltes for og enten brukes når du bærer kameraet på skulderen eller når den er montert på et stativ. LCD-skjermen er 3.0 tommer stor, og har touch slik at du enkelt kan justere innstillingene i menyen.

Hjelpemiddel for manuell justering

På siden av kameraet finnes en knapp for fokushjelp som digitalt forstørrer bildet i søkeren slik at du lett kanb stille fokus manuelt. Kameraet har også fokuspeaking som i tre trinn kan stilles i fargene rød, gul, blå og hvit, og markerer konturene av de deler av bildet som er i fokus. Du har også tilgang til histogram og zebra som hjelper deg når du bruker kameraets manuelle innstillinger.

Innebygd videolampe

Den innebygde videolampen kan brukes for å lette opp lyset på innspillingsplasser med dårlig lys. Lampen avgir ca 300 lux på en avstand av én meter. For å få mykere lys medfølger en diffusor som monteres foran lampen.

5-akslig stabilisering

Kameraet har innebygd stabilisering i 5 akser som motvirker bevegelsesuskarphet. Stabiliseringen gjør det mulig å få bra bilder også når du bærer kameraet på skulderen eller zoomer inn for å få med noe som er langt borte. Kameraet har også mulighet for og automatisk rette opp bilder så de blir vannrette, selv om kameraet heller.

Doble minnekortplasser

Kameraet har to stk minnekortplasser for SD-kort. Du kan stille inn slik at materialet enten lagres på begge kortene samtidig, eller at innspillingen går over til det andre kortet når det første kortet er fullt. Med innspilling på to kort samtidig får du en ekstra sikkerhet dersom et av kortene skulle gå istykker. Velger du istedet at innspillingen går over til det andre kortet når det første blir fullt kan du filme uten avbrudd i innspillingen.

Leveres med:

 • Nettadapter med elkabel
 • Oppladbart batteri (2900 mAh)
 • Øyemusling
 • Objektivdeksel
 • Diffusor för lampa
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.