-14%
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Panasonic HC-VXF1
Artikkelnummer: 1037873

Panasonic HC-VXF1

4K-kamera med stort zoomomfang

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 4K med 24/25 bilder per sekund
 • 5-akses bildestabilisering
 • 24x optisk zoom

Velg variant

7 690 NOK8 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Panasonic HC-VXF1 er et håndholdt videokamera som tar opp i 4K og har et stort zoomområde på 24x. Kameraet har innebygget 5-akset bildestabilisering som sørger for at filmene er stabile selv ved full zoom. Det lyssterke objektivet gjør at kameraet fungerer godt selv under dårlige lysforhold. Objektivet har en kontrollring som lar deg justere fokus, zoom eller blenderåpning.
 • 1 / 2,5 ”MOS-sensor
 • 24x optisk zoom
 • 4K med 24/25 bilder per sekund
 • 5-akset bildestabilisering

Forskjeller mellom HC-V800, HC-VX1 og HC-VXF1

 • HC-V800 tar opp i full HD
 • HC-VX1 kan ta opp 4K og til og med redigere filmene i kameraet
 • HC-VXF1 (denne modellen) har også en søker og justeringsring på objektivet for å manuelt kontrollere fokus, zoom eller blenderåpning

Søker og manuell kontrollring

HC-VXF1 er utstyrt med en elektronisk søker som kan trekkes ut av kameraet for å gjøre det lettere å se hva som filmes for eksempel i sterkt sollys. Objektivet har også en kontrollring som lar deg manuelt styre fokus, zoom eller blenderåpning. Hvilken av funksjonene som skal justeres, bestemmes av knappene på siden av kameraet.

4K med redigering i kameraet

Filmer du i 4K kan du redigere filmene direkte i kameraet og trekke ut sekvenser. Du kan til og med zoome inn på bildet og deretter eksportere klippene i full HD.

Vidvinkel og stort zoomområde

Den innebygde linsen er lyssterk med en blenderåpning på f/1,8 ved største vidvinkel tilsvarende 25 mm. Med 24x optisk zoom er det også mulig å filme objektiver som er langt unna, full zoom tilsvarer 600 mm.

5-akset bildestabilisator

Hybrid og adaptiv OIS med 5-akset bildestabilisering minimerer uskarphet og sikrer stabile filmer. Kameraet har også en innebygd funksjon for automatisk retting av bilder og film som vippes for å få en rett horisont.

Automatisk kontrast

Med den aktive kontrastfunksjonen jevner HC-VXF1 ut lysfordelingen i et bilde. De dunkle delene av et bilde er forbedret og hjelper også når du fotograferer i motlys.

Leveres med

 • Strømadapter
 • Oppladbart batteri (1940 mAh)
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK