Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH svart

Panasonic Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH svart

1011131
  • Smidig normaloptikk tilsvarende 30 mm
  • Blenderring for rask kontroll av lysinnslipper
  • Høy lysstyrke for fotografering i dårlig lys
6 474 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH svart
UV-Filter 46mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
6 822 NOK
Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH svart
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 46 mm
6 902 NOK

AF 15mm DG Summilux APSH
Liten og smidig fast 15mm-optikk til Micro 4/3. Du vil med dette objektivet produsere bilder med flott bokeh, takket være den imponerende blenderåpningen på f/1,7. Linsesystemet består av 9 elementer i 7 grupper med med 3 asfæriske linser som effektivt reduserer den sfæriske aberrasjonen og forvrengningen, samtidig som de bidrar til et mer kompakt og smidig format.

Objektivet er utstyrt med en trinnmotor som gjør fokuseringen myk og stille, både ved fotografering og filming. Dessuten er den utstyrt med en blenderring sog omkoblere for AF/MF for rask kontroll.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.