Lumix DMC-TZ100 svart

Panasonic Lumix DMC-TZ100 svart

1024724
  • Smidig reisekamera med 1" sensor, optikk med 10x zoom og 4K-video
  • Brennvidden tilsvarer 25-250 mm, og passer utmerket når du vil fotografere litt av hvert
  • Lades via USB og du kan overføre bilder til telefonen
4 888 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix DMC-TZ100 svart
Minnekort SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Pusseklut mikrofiber
5 406 NOK
Lumix DMC-TZ100 svart
Pusseklut Photo Microklear Cloth
DMW-BLG10E 900mAh Panasonic kamerabatteri
5 386 NOK

Panasonic Lumix DMC-TZ100 med 4K

Fang alle livets øyeblikk med et kamera som henger med i svingene. TZ100 er et kompaktkamera med 10x optisk zoom (tilsvarende 25-250 mm) som kan filme i 4K. Kamera har kombinert prestasjon og funksjon. Den er utstyrt med en 1" MOS-sensor med 20 megapiksler og et objektiv fra Leica med største blender på f/2,8 som gjør at du kan fotografera hele natten. Du får fler detaljer, mer farger og større klarhet - selv i svakt lys.

Det kompakte formatet gjør at du slipper bære på uhåndterlige kameravesker eller utstyr.

TZ100 er utstyrt med en Post Focus-funksjon som gjør det mulig for deg å velge i etterkant hvor i bildet du vil at fokus skal ligge gjennom å peke på skjermen. Dessuten kan du filme i 4K-kvalitet som er fire ganger høyere oppløsning enn full HD. Med 4K-foto kan du fange hendelsen i en bildesekvens på 30 bps ocg så velge det perfekte bildet i etterhånd.

Fordeler:

  • Film og fotografer i 4K
  • 10x optisk zoom
  • 20 megapiksler

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.