Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart
Artikkelnummer: 1021327

Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart

Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lett og kompakt
  • Tilsvarer 50mm
  • Høy lysstyrke
2 365 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lumix G 25 mm f/1.7 ASPH 
Dette faste objektivet er både kompakt og lett. Den store blenderen på f/1.7 gir en vakker, myk bakgrunn og gjør det mulig å fotografere uten blits, også i svakt lys. Det indre fokussystemet med stepmotor gjør fokuseringen jevn og stillegående til både foto og video.

Konstruksjonen består av 8 elementer i sju grupper med to asfæriske elementer og en Ultra-Hight Refractive Index-linse (UHR). Dette gir sylskarpe bilder samtidig som feilbrytninger og fortegning minimeres.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.