Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart

Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart

1021327
  • Lett og kompakt
  • Tilsvarer 50mm
  • Høy lysstyrke
2 189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart
Veske pussepose i microfibermateriale
UV-Filter 46mm PD WMC
2 477 NOK
Lumix G 25mm f/1.7 ASPH svart
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
2 357 NOK

Lumix G 25 mm f/1.7 ASPH 
Dette faste objektivet er både kompakt og lett. Den store blenderen på f/1.7 gir en vakker, myk bakgrunn og gjør det mulig å fotografere uten blits, også i svakt lys. Det indre fokussystemet med stepmotor gjør fokuseringen jevn og stillegående til både foto og video.

Konstruksjonen består av 8 elementer i sju grupper med to asfæriske elementer og en Ultra-Hight Refractive Index-linse (UHR). Dette gir sylskarpe bilder samtidig som feilbrytninger og fortegning minimeres.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.