Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

1017906
  • Smidig objektiv for portrettfotografering
  • Liten dybdeskarphet takket være høy lysstyrke
  • Rask og stille autofokus
4 555 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
4 723 NOK
Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Fremre objektivdeksel Snap-On 37 mm
ND-filter ND8 slim 37mm (3 trinn)
4 833 NOK

AF 42,5/1,7 ASPH Lumix G Power O.I.S Micro 4/3
Dette raske objektivet har en største blender på f/1,7, og gir deg en fantastisk vakker bokeh. Med en brennvidde på 42,5mm (tilsvarende 85mm i 35 mm-format) er dette objektivet perfekt for portretter. Nærgrensen på 0,31m gjør det mulig for deg å komme nærme dine motiv.

Når objektivet brukes med Lumix G-kameraer kan du dra nytte av den høye hastigheten, presisjonen i AF-systemet som sender informasjon med 240 bilder per sekund. Dessuten er objektivet utstyrt med en bildestabilisator som effektivt kompenserer for håndrystelser.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.