Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2.8 ASPH Mega O.I.S
Artikkelnummer: 1017904

Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2.8 ASPH Mega O.I.S

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Smidig og kompakt makro tilsvarende 60 mm
  • Avbildningsskala 1:1 med en nærgrense på kun 10,5 cm
  • Passer utmerket til mat, detaljer, smykker, blomster men også portretter
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

AF 30 / 2,8 ASPH Macro Lumix G Mega OIS Micro 4/3
Dette objektivet er perfekt for makrofotografering av blomster og mat, men også for portretter. Med et nærgrense på 0,105 meter er det mulig for deg å ta realistiske makrobilder. Fokus er jevn og stille både under fotografering og under opptak.

Når du bruker objektivet med Lumix G-kameraer, kan du dra nytte av den høye hastigheten, presisjonen til AF-systemet som sender informasjon med 240 bilder per sekund.

Konstruksjonen på ni linser i ni grupper, inkludert en asfærisk linse, gir deg et kompakt objektiv med høy optisk ytelse. I tillegg er objektivet utstyrt med en bildestabilisator som effektivt kompenserer for rystelser.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen