Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH

Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH

Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH

309411
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butik:
  • Tilsvarer 14-28 mm
  • Konstant lysstyrke på f/4 gjennom hele zoomen
  • Passer utmerket til natur, landskap, arkitektur, interiør og byfotografering
10 368 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Lumix G Vario 7-14mm f/4.0 ASPH
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
10 536 NOK

Panasonic AF 7-14/4,0 G Vario ASPH Micro 4/3
På tross av det imponerende vidvinkelzoomområdet på 7-14mm (tilsvarende på 35mm filmkamera: 14-28mm) er dette objektivet overraskende kompakt og lett, og enkelt å være med seg. Det drar fordel av sin vide, 114 graders vinkel, som enkelt passer inn motivet i rammen når man fotograferer innendørs der avstanden er begrenset.

Det høypresterende objektivet får en enestående kompakthet ved at 16 linseelementer kombineres i 12 grupper, inklusive to asfæriske linser og fire ED-linser. Bildeoppløsningen er høy fra hjørne til hjørne, også ved vidvinkelinnstilling. Takket være linseelementene med stor diameter i presset glass får man F4,0 lysstyrke over hele zoomområdet.

Når objektivet sitter på Lumix G Micro-systemkamera kan man bruke det avanserte kontrastsystemet AF, noe som har funksjonene AF Tracking (autofokuslåsing) og Face Recognition* (ansiktsgjenkjenning) for mer bekvem fotografering.

Med sju blad får blenderen en rund form, noe som gir en attraktiv, flat effekt på områder som er ute av fokus, når man fotograferer ved høyere blenderinnstillinger. Den har også et praktisk metallfeste, og bruker flerlagselementer, noe som minimerer skygger og reflekser, noe som ytterligere forbedrer den optiske prestasjonen. Den optimalt utformede solblenderen kan også brukes ved sterkt solskinn.

Standarden Micro Four Thirds System gjør den kompakte størrelsen og den lave vekten mulig. På tross av den ekstremt kompakte størrelsen og den utmerkede optiske prestasjonen tar denne linsen frem mulighetene hos sensorer av typen 4/3, gir smidigere Live View i overlegen kombinasjon med kamerahuset og tillater en mengde unike funksjoner, f.eks. kontrast-AF  på DMC-GH1 og DMC-G1.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.