Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH Power

Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH Power

1031541
  • Kompakt og lyssterk normalzoom til Micro 4/3
  • Tilsvarer 24-70 mm, og utstyrt med bildestabilisator
  • Allsidig brennvidde for bruk til både stillbilder og video
11 587 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH Power
UV-Filter 58mm PD WMC
Pusseklut mikrofiber
12 035 NOK
Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH Power
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 58mm
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 58mm (6 trinn)
12 715 NOK

Allsidig og lyssterk normalzoom

Denne standardzoomen fra Panasonic har en brennvidde på 12-35mm, noe som tilsvarer 24-70mm i 35mm format. Med en lysstyrke på f/2.8 gjennom hele zoomområdet er dette et veldig raskt objektiv for de fleste situasjoner. Zoomområdet dekker både vidvinkel, standard og kort tele gjør dette til et ideelt all round-objektiv. Ta det med deg på tur og fotografer alt fra landskap til innendørs bilder i dårlig belysning.

  • Lyssterkt objektiv for uttryksfulle effekter og myk bakgrunnsuskarphet
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power O.I.S.
  • Værforseglet mot sprut, skitt og kulde

Skarpe bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avansert integrert optisk bildestabilisator, sikres skarpe konturer i hele bildet ditt. Teknologien, som er en oppgradering av Panasonics MEGA O.I.S. kompenseres det også for større kamerarystelser og vibrasjoner. Med dette objektivet kan du ta naturtro bilder med enestående klarhet selv uten stativ.

Avansert objektivdesign

Objektivet har 14 linseelementer i 9 grupper med fire asfæriske linser, en ED-linse (Extra-Low Dispersion) og en UHR-linse (Ultra High Refractive Index). De asfæriske linseelementene forhindrer sfærisk- og forvrengningsavvik, samtidig som de holder størrelsen og vekten på objektivet nede. ED-linsen korrigerer kromatisk aberrasjon og bidrar til skarpe bilder med høy kontrast og levende farger, og UHR-linsen bidrar til en ytterligere forbedret optisk ytelse. En Nano Surface Coating eliminerer reflekser og gjenskinn slik at du får krystallklare bilder selv ved fotografering med en lyskilde i mørket.

Værtetting

Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S tåler alle typer værforhold takket være et design som er fullt ut værforseglet mot sprut, skitt og kulde. Det interne linseelementet er også beskyttet mot sand og regn.

Støtte for videofilming

Med videostøtte får du en myk og smidig blenderinnstilling, noe som betyr at du unngår hopp i eksponeringen. Med en rask og stille autofokus passer dette objektivet perfekt til videoopptak i 4K hvor klarhet er spesielt viktig.

Levereras med:


Solblender
Fremre og bakre objektivdeksel
Bag

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.