Nyhet
Panasonic Lumix S 18mm f/1,8
Panasonic Lumix S 18mm f/1,8
Panasonic Lumix S 18mm f/1,8
Panasonic Lumix S 18mm f/1,8
Artikkelnummer: 1057173

Panasonic Lumix S 18mm f/1,8

Kompakt vidvinkelobjektiv med høy optisk ytelse

Nettlager
Forventes på nettlager 2022-10-06
Butikklager:
 • Ultrabred og fast brennvidde
 • Rask, nøyaktig og stillegående autofokus som fungerer bra for video
 • Veier kun 340 gram – perfekt for ditt speilløse system
9 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

LUMIX S 18mm f/1,8 er det femte tillegget til utvalget av f/1,8-objektiver og er utstyrt med stor blenderåpning og ultrabred fast brennvidde. Den har en høy optisk ytelse som oppfyller kvalitetsstandarden for profesjonell bruk til tross for dens kompakte størrelse. Det ultrabrede 18 mm-perspektivet gir allsidige måter å bruke den på på forskjellige opptaksavstander. Den høye skarpheten allerede på f/1,8 gir deg muligheten til å bruke kort dybdeskarphet samtidig som du får virkelig god skarphet der du vil ha det.

Fordeler

 • Ultrabred og fast brennvidde
 • Rask, nøyaktig og stillegående autofokus som fungerer bra for video
 • Minimal focus breathing – gir videoene dine et profesjonelt preg
 • Veier kun 340 gram – perfekt for ditt speilløse system
 • Værbestandig konstruksjon og tåler kulde ned til -10°C
 • Kom tett på motivet med korteste fokusavstand på 18 centimeter

Høyoppløselige resultater

Lumix S 18mm f/1,8 er konstruert med 13 linseelementer i 12 grupper, inkludert tre asfæriske linser, tre ED (Extra-Low Dispersion) linser, en UED (UltraExtra-LowDispersion) linse og en High-UHR -linse refractive index linse. Bruken av tre asfæriske linser gir både høy ytelse og vakker bokeh, som er vanlige fordeler i serien med alle f/1,8-objektiver. De tre ED-linsene undertrykker effektivt kromatisk aberrasjon. Den passer for mange forskjellige situasjoner som landskap, astrofotografering og arkitektonisk fotografering og utnytter den ultravide synsvinkelen.

Rask og nøyaktig autofokus

Lumix S 18mm f/1,8 har en rask, stillegående og presis autofokus hvor Panasonic har fokusert på å minimere «focus breathing», noe som gjør at objektivet også egner seg svært godt for video. For å oppnå profesjonelle resultater i videoene dine, er det en blenderring med svært små trinn for å oppnå jevne overganger.

Værforsegling

Lumix S 18mm f/1,8 har et design som er støv- og væskebestandig og tåler temperaturer ned til -10°C, noe som gjør dette til et objektiv som passer godt i alle situasjoner, også de mer utfordrende.

Leveres med

 • Panasonic Lumix S 18mm f/1,8
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.