Panasonic Lumix S Pro 50mm f/1,4
Panasonic Lumix S Pro 50mm f/1,4
Panasonic Lumix S Pro 50mm f/1,4
Artikkelnummer: 1043044

Panasonic Lumix S Pro 50mm f/1,4

Skarpt og lyssterkt normalobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høy lysstyrke og høy skarphet alt ved full åpning
 • Fokusomkobler med avstandsskala
 • Rask autofokus som passer godt til video
26 988 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lumix S Pro 50mm 1.4

Profesjonell kvalitet for profesjonelle fotografer. Panasonic Lumix S Pro 50mm 1.4 er et fast normalobjektiv designet for å takle de fleste situasjoner. Robust konstruksjon med støv-, vann- og kuldemotstand som komplementerer Panasonics kraftigere kameraer i S-serien. Fysiske kontroller som blenderring og fokusring med lineær respons og harde stopp gir både fotografen og filmskaperen økt kontroll. Med den store blenderåpningen på F1.4 og 11 blenderblader får du også en bildekvalitet som er vanskelig å slå med myk bakgrunnsuskarphet og god ytelse under dårligere lysforhold.

Solid konstruksjon

Den vann-, støv- og kuldebestandige forseglingen lar deg være modigere og mer kreativ med fotograferingen. Kombinert med de fysiske kontrollene får du et utmerket verktøy for spontane situasjoner, uten å miste kontroll og presisjon.

Profesjonell bildekvalitet godkjent av Leica

To asfæriske og tre ED (Extra-low Dispersion) elementer i en samling av 13 elementer i 11 grupper gir deg profesjonell optisk ytelse. Skarphet fra sentrum til kant, utmerket klarhet og kontrast samt en rask autofokusmotor er bare noen av komponentene som vil hjelpe deg å oppnå utmerkede resultater.

For filmskaperen

Panasonic har utstyrt Lumix S Pro 50mm 1.4 med de tidligere nevnte fysiske kontrollene, en rask, nøyaktig og stillegående autofokus og praktisk talt eliminert fokuspust. Den høye lysinngangen, kombinert med Panasonics utmerkede IBIS*, gjør at du kan bruke objektivet selv under dårlige lysforhold.

* Objektivet er ikke stabilisert.

Kjennetegn:

 • Stor blenderåpning på F1.4 med utmerket skarphet og lysinngang
 • Robust, vannavvisende, støvbeskyttet og kuldebestandig konstruksjon
 • Myk fokusring med lineær fokus og harde stopp
 • Blenderring
 • Optimalisert optikk mot kromatisk aberrasjon og fargebrytningsfeil
 • Fokus kan justeres manuelt selv når du bruker autofokus

Leveres med:

 • Solblender
 • Front og bak objektivdeksel
 • Etui
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.