Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter
Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter
Artikkelnummer: 1011362

Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter

USB-A 2.0 - B Mini 8 pins - Kabel for maksimal ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
625 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Premium USB-kabel med korrosjonsbestandige, gullbelagte kontakter som gir forstyrrelsesfrie dataoverføringer. Kabelen er lysende orange for at den skal synes tydelig og forebygge eventuelle ulykker. Vil du forlenge kabelen kan du gjøre dette med TetherPro Aktiv Forlengelseskabel (tilbehør), uten at signalet blir dårligere, og opptil 24m kabel kan brukes. Ved bruk av kabel bruk Jerk Stopper (tilbehør) for å beskytte alle kontakter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen