Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter
Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter

Tether Tools USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter

USB-kabel 2.0 til Mini-B 8 pin 4,6 meter

1011362
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
425 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Premium USB-kabel med korrosjonsbestandige, gullbelagte kontakter som gir forstyrrelsesfrie dataoverføringer. Kabelen er lysende orange for at den skal synes tydelig og forebygge eventuelle ulykker. Vil du forlenge kabelen kan du gjøre dette med TetherPro Aktiv Forlengelseskabel (tilbehør), uten at signalet blir dårligere, og opptil 24m kabel kan brukes. Ved bruk av kabel bruk Jerk Stopper (tilbehør) for å beskytte alle kontakter.

Søker du en USB Mini-B til Canon? Da skal du bruke Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m CU5451

[TEXT1019105909]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.