Tether Tools Tetherguard
Tether Tools Tetherguard
Tether Tools Tetherguard
Tether Tools Tetherguard
Tether Tools Tetherguard
Artikkelnummer: 1055811

Tether Tools Tetherguard

Kabellås – beskytt stikkontakten mot utilsiktede avbrudd

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Unngå at kontakter blir skadet ved å sikre dem i utstyret
  • Reduser belastningen på kontakter og tilkoblinger
  • Minimerer risikoen for overføringsavbrudd
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sikre kabelen din med Tether Tools TetherGuard Camera Support, TG020, som er en kabellås for kamera eller annet utstyr. Kabellåsen avlaster kontakten med utstyret ditt og forhindrer utilsiktede kommunikasjonsavbrudd. Fest TetherGuard-kamerastøtten til kabelen din ved hjelp av en magnet eller stikkontakt for maksimal sikkerhet mot kraftige rykk i kabelen - ikke la opptaket ditt bli avbrutt eller kontaktene dine bli skadet av at noen snubler over kabelen din eller i tilfelle av utilsiktet kabelbevegelse.

Fordeler

  • Minimerer risikoen for avbrudd i bildefiloverføringer
  • Reduser belastningen på kamerakontaktene og -kontaktene
  • Låsing av kabel med magnetlås eller trykknapp
  • Flott for å låse kabler til instrumenter, datamaskiner og annet utstyr

Tether-verktøy TetherGuard - enkel å montere

Fest TetherGuard TG020 til kamerastroppen eller annet utstyr i nærheten. Fest den andre delen av TetherGuard TG020 til kabelen. Avslutt med å feste begge delene til hverandre via en magnet eller magnetisk sokkelfeste.

Beskytt kontaktene dine med magnetkabelholdere

Beskytt kameraet eller utstyret du bruker med Tether Tools TetherGuard TG020 kabellås, fordelen er at kabellåsen utløses hvis det kommer et kraftig rykk, som om noen skulle snuble i kabelen din. TetherGuards magnetiske låsing avlaster kameraets eller utstyrets følsomme kontakter, men ved sterkere rykk frigjøres kabellåsen og kabelen går ut av kameraets stikkontakt, noe som reduserer risikoen for at kamerastativet eller utstyret velter.

Kabelholder med magnetlås

Hvis du har kameraet eller utstyret ditt montert på et stativ eller permanent montert, kan TetherGuard TG020 låses med en kombinasjon av magnet og låsebase. Dette gir fastere låsing av kabelen og kameraets kontakt er beskyttet og avbrudd i dataoverføringen minimeres.

Leveres med

  • Tether Tools TetherGuard Camera Support TG020
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen