Tether tools Pro USB 2.0 Male to Mini-B

Tether Tools Tether tools Pro USB 2.0 Male to Mini-B

1011340
529 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B
4,6 meter lang USB 2.0-kabel fra TetherPro.

Denne kabelen har korrosjonsbestandige, gullbelagte kontakter som gir forstyrrelsesfrie dataoverføringer. Kabelen har også en forsterket ferritkjerne som bidrar til å filtrere bort signalstøy og som minsker andre overføringsfeil. Kabelen er dessuten avskjermet for å beskytte mot signalforstyrrelser utenfra.

Passer til
Alle kameraer som har en Mini USB 5-pin-tilkobling. Kabelens oransjefarge gjør den synlig også i svakt lys, noe som forhindrer at en snubler i den f.eks. i et mørkt studio.

[TEXT1019105909]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.