Nyhet
Kampanje
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
Artikkelnummer: 1100767

ASUS ProArt PA24US

24'' 4K-skjerm med HDR og innebygd maskinvarekalibrering

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • 4K-skjerm med IPS-panel
  • 99 % Adobe RGB og 95 % DCI-P3
  • Innebygd maskinvarekalibrering
19 990 NOK20 990 NOK

ProArt Weeks

Kampanjepriser på utvalgte modeller!

Akkurat nå har vi ekstra gode priser på utvalgte ProArt-skjermer fra ASUS. Skjermer som er spesialdesignet for din kreativitet. Registrer skjermen din og få 2 års utvidet garanti. Kampanjen varer frem til 13. mai 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS ProArt PA24US er en banebrytende skjerm som leverer enestående bildekvalitet og ytelse for skapere. Med en imponerende størrelse på 24" og 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160) tar denne skjermen arbeidsstasjonen din til nye høyder. Skjermen er utstyrt med et 23,6" IPS-panel av høy kvalitet og gir enestående fargegjengivelse og detaljrikdom. Med en lysstyrke på opptil 600 nit og støtte for HDR-10 og HLG får du en levende og naturtro visningsopplevelse som tar kreativiteten din til nye høyder, enten du jobber med grafisk design, videoredigering, bildebehandling eller annet krevende arbeid.

Fordelene

  • 4K IPS-skjerm med VESA DisplayHDR 600
  • USB-C med 80 W strømtilførsel
  • 99 % Adobe RGB, 95 % DCI-P3 og 100 % sRGB
  • Calman-verifisert og fabrikkalibrert til Delta E < 1
  • Ergonomisk stativ som kan heves, senkes, roteres og vippes
  • Kan brukes i stående modus
  • Automatisk kalibrering med innebygd fargekalibrator

Levende farger for alt du gjør

Med Quantum-dot-teknologi tilbyr skjermen enestående fargegjengivelse med 99,5 % Adobe RGB, 98 % DCI-P3 og 100 % sRGB. Dette betyr at alle fargetoner og detaljer gjengis med enestående presisjon og realisme, noe som gjør den ideell for grafisk design, bilderedigering og videoredigering.

Korrekt fargegjengivelse i alle situasjoner

Den innebygde fargekalibratoren støtter både selvkalibrering og autokalibrering, og er kompatibel med profesjonell kalibreringsprogramvare som Calman og Light Illusion ColourSpace CMS. Med en ekte 10-bit fargedybde og et fargespekter på 99 % Adobe RGB og 95 % DCI-P3, kan du være sikker på at alle fargetoner og detaljer gjengis perfekt.

ProArt PA24US lifestyle

Enkle tilkoblinger med mange valgmuligheter

ASUS ProArt PA24US tilbyr et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert 12G-SDI-inngang, fullfunksjons USB-C med 80W Power Delivery, DisplayPort, HDMI og en innebygd USB-hub. 12G-SDI er utviklet for å støtte høyere oppløsning, bildeoppdatering og fargegjengivelse. Det gir fire ganger så stor båndbredde som HD, slik at du kan jobbe raskt og effektivt uten forsinkelser, noe som er ideelt for profesjonelle videografer, for eksempel.

Fremtiden er bærekraftig

ProArt PA24US er testet for å oppnå verdensledende sertifiseringer for bærekraft. Den er laget av minst 85 % resirkulert plast og komponenter, og panelet inneholder ikke kvikksølv. Emballasjen er laget av mer enn 80 % resirkulert materiale og er enkel å resirkulere. Størrelsen er også designet for å veie lite og ta opp minimalt med volum, noe som betyr at den krever mindre ressurser å frakte.

Leveres med

  • ASUS ProArt PA24US
  • Strømkabel
  • HDMI-kabel
  • DisplayPort-kabel
  • USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen